Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a biztonságos böngészés biztosítása mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Az “Értem” gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. Az Adatvédelmi nyilatkozatban találsz további tudnivalókat a sütikről.

A 10 éves Keleti Partnerség ifjúsági konferenciáján jártunk

Június 17 és 20-a között került megrendezésre a Keleti Partnerség projekt Ifjúsági Konferenciája, amelyen Taraczközi Anna, szakmai munkatárs képviselte a NIT-et.
Share on facebook
Facebook
Share on email
E-mail
Share on twitter
Twitter

A konferencia a Partnerség 10. évfordulója alkalmából került megrendezésre.

A négy napos program célja az volt, hogy a Keleti Partnerség tagországainak fiataljait és az Európai Unió többi országának képviselőit egy közös gondolkodásra szólítsa fel.

 

A konferencia első felében a Keleti Partnerség 10 éves történelmét mutatták be a fontosabb szereplők. Bemutatásra kerültek a tavalyi konferencián megfogalmazott Célkitűzések és az ezzel kapcsolatos előre haladások. A szervezők nagy hangsúlyt fektettek a fiatalok egymás közti kapcsolatépítésére, ezért irányított Networking foglalkozásokat tartottak.

A résztvevőknek választaniuk kellett 10 féle tematikus workshop közül, amivel a konferencia alatt foglalkozni akartak.

A workshopokon témaspecifikus célokat és megvalósítási lehetőségeket dolgoztak ki a résztvevők.

Anna a Policy Making Workshopon vett részt, ahol azon dolgoztak a fiatalok, hogy hogyan lehet jobban bevonni az ifjúsági képviselőket a döntéshozásba.

 

Ha tetszett, miért ne osztanád meg?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Hozzászólok...