Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a biztonságos böngészés biztosítása mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Az “Értem” gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. Az Adatvédelmi nyilatkozatban találsz további tudnivalókat a sütikről.

A fiatalok hozzáférése a jogaikhoz

Share on facebook
Facebook
Share on email
E-mail
Share on twitter
Twitter
Az ifjúságpolitika és az ifjúsági munka tapasztalatainak megosztására irányuló nemzetközi konferencián vett részt Nedeczky Lilla, a Nemzeti Ifjúsági Tanács alelnöke. Az eseményre 2018. november 25-28. között Moszkvában került sor.

A 2018. november 25-28. között megrendezésre került “Young People’s access to rights: Learning and sharing experiences in youth policy and youth work” nemzetközi szakértői találkozóra kaptunk meghívást az orosz Nemzeti Ifjúsági Tanácstól. A találkozón az orosz ifjúságpolitikai kihívásokba tekinthettünk be az érintett minisztériumokkal egy izgalmas kerekasztal beszélgetésnek köszönhetően. Továbbá az Európa Tanács ifjúságügyi kiadványainak adaptációjáról és ajánlásairól beszélgettünk, ahol egy hazai jó gyakorlatot mutattunk be a résztvevőknek. Ezen kívül egyeztetést kezdeményeztünk az orosz NIT vezetőségével a jövőbeni együttműködések lehetőségeiről, amelyről hamarosan bővebben beszámolunk!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

A rendezvény az Európa Tanács, az Orosz Föderáció Ifjúságügyi Minisztériumának és az orosz Nemzeti Ifjúsági Tanács szervezésében jött létre.

Ha tetszett, miért ne osztanád meg?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Hozzászólok...