Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a biztonságos böngészés biztosítása mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Az “Értem” gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. Az Adatvédelmi nyilatkozatban találsz további tudnivalókat a sütikről.

A jövő ifjúsági munkája, az ifjúsági munka jövője?

2019. szeptember 6-án a Budapesti Európai Ifjúsági Központ és a Nemzeti Ifjúsági Tanács közös szervezésében egy egész napos szakmai konferenciára kerül sor, amelynek témája az ifjúsági munka, annak átalakulása, változásai, és az Európai szintű kezdeményezések az ifjúsági munka területén.
Share on facebook
Facebook
Share on email
E-mail
Share on twitter
Twitter

A progamra elsősorban ifjúsági szakembereket, a területtel foglalkozó szervezetek vezetőit és képviselőit, valamint a téma iránt érdeklődő fiatalokat, közösségszervező és más kapcsolódó felsőoktatási képzésben résztvevő hallgatókat várunk. 

Az előzetesen a létszámot 80 főben határoztuk meg. A program alkalmával három nagy témakör kerül feldolgozásra előadók és szakemberek segítségével, az alábbi panelek mentén: “Európai Ifjúsági stratégia és az Európai Tanács ifjúsági célú szakpolitikai anyagai, aktualitásai”, “Az ifjúsági munka jövője – Közösségi terek vagy az ifjúsági szolgáltatások virtualizációja?” “Módszertani börze – jó gyakorlatok az ifjúsági munka területén”.

A konferencia részletes programjával – helyszín: BEIK – 1024 Budapest, Zivatar utca 1 – 3. – valamint a regisztrációs felülettel hamarosan jelentkezünk

Ha tetszett, miért ne osztanád meg?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Hozzászólok...