Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a biztonságos böngészés biztosítása mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Az “Értem” gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. Az Adatvédelmi nyilatkozatban találsz további tudnivalókat a sütikről.

Czagány Éva

BEMUTATKOZÁS

Czagány Éva vagyok, 1991-ben születtem Miskolcon. A Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán képalkotó diagnosztika diplomát szereztem. Egyetemi éveim alatt aktívan részt vettem szakirányunk hallgatói életének fejlesztésében, karunk rendezvényeinek szervezésében, valamint önkéntesként tevékenykedtem több világ- és Európa bajnoki sportrendezvényen.

A szakma iránt érzett szeretet ellenére úgy döntöttem, hogy a mindennapjaimat újabb kihívásokkal szeretném színesíteni, ezért a hazai ifjúsági érdekképviselet, az ifjúságügy felé orientálódtam.

2018-tól az országosan működő Új Nemzedék Központ Nonprofit Kft. ifjúságügyi szakmai munkatársaként dolgoztam. Ez idő alatt bekapcsolódtam a hazai ifjúságüggyel és önkéntességgel kapcsolatos módszertani anyagok, szakmai koncepciók kidolgozásába, konferenciák, workshopok, szakmai találkozók, előítélet-lebontó és társadalmi szemléletformáló kampányok tervezésébe és lebonyolításába, valamint nagymintás ifjúság és önkéntesség témájú kutatások tervezésének koordinációjába.

Az elmúlt években folyamatosan nyertem betekintést a hazai ifjúságszakmába, ifjúságpolitikába, amely megerősített abban, hogy ez egy olyan terület, amelyet valóban képesek formálni a fiatalok. Ennek egyik legfontosabb képviselője jelenleg a Nemzeti Ifjúsági Tanács, amely egy olyan együttműködésen alapuló érdekképviseleti szervvé vált, amely valóban hatékonyan tudja közvetíteni a fiatalok elképzeléseit, elérni jövőbeli céljaikat.

2019-ben a Fiatalok az Összefogásért Egyesület delegáltjaként választottak meg a NIT elnökségi tagjává, ahol a fiatalok testi és mentális egészségének megőrzése a fő tevékenységi területem.

KAPCSOLAT
eva.czagany@ifjusagitanacs.hu