Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a biztonságos böngészés biztosítása mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Az “Értem” gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. Az Adatvédelmi nyilatkozatban találsz további tudnivalókat a sütikről.

Az ifjúság megyei szintű informális csoportosulásainak megerősítése

Share on facebook
Facebook
Share on email
E-mail
Share on twitter
Twitter
Szervezetünk a tavalyi év októberében a fenti címmel nyújtott be Erasmus + pályázatot Ka3 kategóriában. A NIT a program megvalósítására az idei évre vonatkozóan támogatást nyert. Célunk, hogy megyei szinten erősítsük a fiatalok, a velük foglalkozó szakemberek, és ifjúsági szervezetek közötti párbeszédet.

Szervezetünk a tavalyi év októberében a fenti címmel nyújtott be Erasmus + pályázatot Ka3 kategóriában. A NIT a program megvalósítására az idei évre vonatkozóan 21 240 € támogatást nyert. A hamarosan induló projekt elsődleges célja, hogy megyei szinten erősítse a fiatalok, a velük foglalkozó szakemberek, és ifjúsági szervezetek, valamint a döntéshozók közötti párbeszédet, olyan témákat előtérbe helyezve, mint a fiatalok demokráciára nevelése, bevonása, az érdekartikulációs folyamatok segítése, hatékonyabb elérésük.

A projekt során összesen 10 különböző helyszínen fogunk szakmai programokat megvalósítani, amelynek elsődleges célja az említett párbeszéd megvalósítása mellett a fiatalok asszertív kommunikációjának és vitakészségének fejlesztése, felkészítésük az aktív társadalmi szerepvállalásra

Ha tetszett, miért ne osztanád meg?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Hozzászólok...