Családok Éve projekt a Nemzeti Ifjúsági Tanáccsal!

A Családok éve 2018, aminek köszönhetően még több támogatást és figyelmet kapnak a magyar családok. Ezért a Nemzeti Ifjúsági Tanács és tagszervezetei szintén több olyan programmal készülnek, amelyek megmutatja a fiataloknak a család alapításban rejlő temérdek lehetőséget, míg a családoknak segít a XXI. században megjelenő kihívások kezelésében.

logo_uj
[Total_Soft_Cal id="2"]

SZÓRAKOZÁS A TELJES CSALÁDNAK

KÖZÖS SPORT AZ ÉLMÉNYEKÉRT

PREVENCIÓS ELŐADÁSOK A CSALÁD BIZTONSÁGÁÉRT

DIGITÁLIS IMMUNERŐSÍTÉS FIATALOKNAK

Nemzeti Ifjúsági Tanács
Családok Éve | 2018.

A Családok Éve keretében olyan programok (beszélgetések, workshopok, szakmai napok, egyéb rendezvények) kerülnek megvalósításra, amelyek témájukat tekintve alkalmasak arra, hogy a szülők és a fiatalok közötti generációs szakadékot csökkentsék, a szülők látókörét bővítsék a fiatalokra az “online világban” leselkedő veszélyeket illetően, továbbá elősegítsék a generációk közötti hatékonyabb kommunikációt.  A rendezvények keretében alapvetően fiatal és szülő párosokban gondolkodunk, hiszen cél a közös élményszerzés és tudásbővítés, az egymástól tanulás és egymással való hatékonyabb kommunikáció kialakítása.

Résztvevő
Család
Helyszín

Nemzeti Ifjúsági Tanács

Egyesületünk a magyarországi ifjúsági szervezetek ernyőszervezete, amely elsősorban hazánk ifjúságpolitikáját kívánja előmozdítani. A fiatalok jövőjét szem előtt tartva kiemelkedő fontosságot tulajdonítunk a családoknak mint társadalmunk fontos alkotóelemének.