Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a biztonságos böngészés biztosítása mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Az “Értem” gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. Az Adatvédelmi nyilatkozatban találsz további tudnivalókat a sütikről.

Felállt a Szólj bele! Ifjúsági Párbeszéd régiós nagyköveti rendszere

A Szólj Bele! Ifjúsági Párbeszéd projekt fontos szereplői a régiós nagykövetek. A régiós nagykövetek feladata az Uniós Ifjúsági Párbeszéd folyamatának képviselete helyi szinten. A megválasztott fiataloknak a helyi döntéshozók és a fiatalok közötti párbeszédet kell elősegítenie.
Share on facebook
Facebook
Share on email
E-mail
Share on twitter
Twitter

Az eddig megválasztott 6 fiatal első feladataként részt fog venni egy képzésen, ahol megismerkedhetnek az ifjúsági szektor hazai és európai aktualitásaival és beleláthatnak a projekt működésébe. Ezután egy közös stratégia alkotás fog következni.  Az őszi időszakban a nagykövetek minden régióban szervezni fognak egy-egy rendezvényt, ahol az Ifjúsági Párbeszéd témájában beszélgetnek majd helyi fiatalokkal. 

Lukács Zoltán

Lukács Zoltán vagyok, harmadéves végzős politológus hallgató a Debreceni Egyetemen. Tanulmányaimból kifolyólag érdekel a közélet, s a politika, különösképpen az Európai Unió – és annak működése -, valamint a külpolitika. Fontosnak tartom, hohy Magyarország fiatalabb generáció lássak és megértsék, hogy egyes döntések az Unión belül hol, mikor és miért történtek. Szabadidőmben zenélek (dob), s próbálok minél több időt tölteni a barátaimmal, családommal.

Glázer Bálint

Glázer Bálintnak hívnak, és a PTE BTK pszichológia mesterképzésének másodéves hallgatója vagyok, kognitív pszichológia szakirányon. Az alapképzést szintén Pécsen végeztem, így már lassan 5 éve élek ebben a csodás városban. Az egyetemi éveim kezdetétől igyekszem minél nagyobb jelenléttel kivenni a részemet az egyetemi közéletből. Három éven keresztül a PTE Janus Egyetemi Színház színésze voltam, 2018-tól a PTE BTK HÖK alelnökeként vállaltam közéleti szerepet, majd 2019 januárjától választott tisztségviselőként én tölthetem be a PTE BTK HÖK elnöki feladatköreit. Szabadidőmet igyekszem a barátaim körében tölteni, hiszen kifejezetten társasági embernek tartom magam, és kiemelten fontosak számomra az emberi kapcsolatok.

pt181016magyarodianettdiaktanacselnok011-768x512 - Anett Magyaródi

Magyaródi Anett

Sziasztok! Magyaródi Anett vagyok Székesfehérváról. Jelenleg, hogy tanulmányaimat teljesen befejezve tudhasam ügyviteli titárnőnek tanulok a plusz 1 OKJ-s évemben a Hunyadi Mátyás szakgimnáziumban. Jelenleg egészen pontosan októberig a Székefehérvári Diáktanács elnöke vagyok aminek már lassan 4 éve leszek a tagja. A programszervezés így természetesen nagy helyet foglal el a szívemben de emellett a művészet is helyet kapott hiszen imádok rajzolni, festeni valamit alkotni. Szeretek csapatban dolgozni, új embereket megismerni, utazni.

Kovács Virág

Jelenleg végzős diák vagyok a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum Csány László szakgimnáziumában informatika szakon. Hétvégente diákmunkát végzek. Városunk diákönkormányzatát már öt éve segítem, hiszen számomra fontos hogy a korombeliek társaságában lehessek minél többet.Továbbtanulni a Közszolgálati Egyetemre szeretnék, ezért is örülök, hogy én képviselhetem régiómat, hiszen ez egy remek felkészülési lehetőség a jövőmre nézve.

Snapchat-237406384 - Virág Kovács
41425595_1912096225551871_3581387419259240448_n-3 - Ádám Turi

Turi Ádám

Turi Ádám vagyok, 18 éves, jelenleg a Pázmány Péter Katolikus Tudományegyetem első éves joghallgatója. Gimnáziumi éveim alatt az iskolai, városi és a tankerületi diákönkormányzat, valamint az Országos Diáktanács (ODT) által sokat foglalkoztam a diákélet lokális fellendítésével és diáktársaim érdekképviseletével helyi és országos szinten is.


Hiszek benne, hogy a fiatalokban megvan az igény arra, hogy hallassák a hangjukat és kifejezzék a véleményüket az őket érintő kérdésekben.
Hiszek benne, hogy lehet független és korrekt módon dolgozni a hazai ifjúságért együttműködve a mindenkori politikai vezetőkkel, elérve, hogy partnernek tekintsenek minket.


Úgy gondolom, hogy a Szólj bele! projekt pedig egy fontos lépés lehet abban, hogy a fiatalok hallatni tudják a hangjukat, kifejezhessék a véleményüket, és továbbra is partnerként képviselhessék a saját érdekeiket.

Major Bence

Major Bence az egri Pásztorvölgyi Általános Iskola és Gimnázium magyar-angol két tanítási nyelvű tagozatának 18 éves tanulója vagyok. Fontos szerepet töltök be az iskolai diákéletben. Nyitott és gyorsan tanuló ember vagyok. Mindig is szerettem a közösségi feladatokat. Lelkesedésem mindig töretlen, szeretem az új tőlem távolálló dolgokat megismerni. Szabadidőmben sokat sportolok, megközelítőleg 8 évet kézilabdáztam az egri csapatban. Miután befejeztem a sportolást újabb vizekre eveztem. Lassan másfél éve foglalkozom ifjúsági érdekképviselettel. Ezen idő alatt sikerült közelebb kerülnöm a diaksághoz, megismerhettem gyakorlatokat és értékes információkkal gyarapíthattam tudásomat a fiatalok közéleti problémáival kapcsolatosan. Szeretném idősebb koromban is folytatni ezt a pályát. Szeretnék többet tanulni és minél mélyebbre ásni magamat az ifjúsági érdekképviseletben.

received_2292316261090228 - Bence Major

Ha tetszett, miért ne osztanád meg?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Hozzászólok...