Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a biztonságos böngészés biztosítása mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Az “Értem” gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. Az Adatvédelmi nyilatkozatban találsz további tudnivalókat a sütikről.

Nemzeti Ifjúsági Tanács
Fesztivál önkéntesség

A Nemzeti Ifjúsági Tanács és a “Szólj Bele! – Ifjúsági Párbeszéd” projekt az idei nyáron is számos fesztiválra látogat el annak érdekében, hogy minél több fiatallal megismertesse a szervezetet és annak működését, valamint azért, hogy a lehető legtöbb fiatalt kérdezzük meg az őket érintő kérdésekről.

NIT fesztivál kitelepülések

Az egyes alkalmak során szeretnénk kinyitni a lehetőséget a tagszervezeteink által elért fiatalok számára, hogy önkéntesként részt vegyenek a fesztiválkitelepüléseinken, a különböző aktivitások megvalósításában. Ezek alkalmával fesztiváljegyet, étkezést, valamint szálláslehetőséget (sátorhelyet) biztosítunk számunka. Az egyes fesztiválok esetében az önkéntes helyek száma eltérő. A határidőig beérkezett jelentkezéseket az elnökség a következő ülésén kiértékeli és azokról döntést hoz. Fontos, hogy csak olyan jelentkezzen, aki a kitelepülés teljes időtartalma alatt tudja vállalni a személyes jelenlétet. A kiválasztott fiataloknak még a legelső fesztivált megelőzően egy felkészítő alkalmat tartunk, aminek várható időpontja 2019. július 8-9.

EBBEN AZ IDŐSZAKBAN AZ ALÁBBI KITELEPÜLÉSEK VALÓSULNAK MEG

regisztráció