Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a biztonságos böngészés biztosítása mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Az “Értem” gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. Az Adatvédelmi nyilatkozatban találsz további tudnivalókat a sütikről.

Hamarosan befejeződnek a megyei alakuló üléseink

Share on facebook
Facebook
Share on email
E-mail
Share on twitter
Twitter
A tavaly decemberi struktúraváltást és Alapszabály módosítását követően 2019. február 27-én kezdetét vették a Nemzeti Ifjúsági Tanács megyei Közgyűléseinek alakuló ülései. 
A mögöttünk hagyott hetek során összesen 15 delegált került megválasztásra, akikhez a következő napokban még két delegált (Pest és Komárom – Esztergom megye) csatlakozik. Jász – Nagykun, Nógrád és Somogy megyében tagszervezetek hiányában nem kerül sor alakuló ülésre. Bízunk abban, hogy a soron következő Küldöttgyűlés alkalmával az említett megyékből is lesznek csatlakozó szervezetek, így ezekben is megalakulhatnak a megyei közgyűlések. 
 
A május 18-án sorra kerülő Küldöttgyűlést megelőző időszakban minden megye ülésezni fog, hogy a tagszervezetek helyi szinten is megvitathassák a Küldöttgyűlés előterjesztéseit. A megválasztott delegáltak nevei és elérhetőségei hamarosan elérhetőek lesznek honlapunkon.

Ha tetszett, miért ne osztanád meg?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Hozzászólok...