Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a biztonságos böngészés biztosítása mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Az “Értem” gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. Az Adatvédelmi nyilatkozatban találsz további tudnivalókat a sütikről.

Mi a Nemzeti Ifjúsági Tanács?

Az ifjúság számára létrehozott olyan fórum, amely a fiatalok és ifjúsági szervezetek között, valamint a hazai és nemzetközi szereplőkkel döntéshozókkal és szervezetekkel való hatékony párbeszéd megteremtését tűzte ki céljául. Egyik legfontosabb feladata az ifjúság és az ifjúsági szervezetek érdekképviseletének legmagasabb szintű ellátása, az ifjúságpolitika formálása és alakítása, valamint a mindenkori kormány megszólítása az ifjúság erős és egységes  hangjaként.

Egyesületünk a magyarországi ifjúsági szervezetek ernyőszervezete, amely elsősorban hazánk ifjúságpolitikáját kívánja előmozdítani úgy, hogy szorosan együtt kíván működni a határon túli magyar ifjúsági szervezetekkel.

Egyesületünk demokratikus alapokon szerveződő, független, nyitott transzparensen működő, a fiatalok érdekképviseletét és a leendő csatlakozók képviseletét ellátó szervezet.

A Nemzeti Ifjúsági Tanács mindezek mellett európai és világszinten is képviseli a magyar ifjúságot, illetve annak álláspontját. A szervezet megalakulása megnyitotta az utat a magyarországi fiatalok határon túli képviselete, valamint az Európai Ifjúsági Fórumhoz való csatlakozás előtt.

Nemzeti Ifjúsági Tanács

LEGFRISSEBB HÍREINK

A fiatalok munkavállalása és vidéken maradása
A fiatalok munkavállalása és vidéken maradása
2021. 04. 28.
Kvalitatív kutatási gyorsjelentés a 2020. téli egyesített 750 fős reprezentatív kutatás alapján.
Várunk a NIT tavaszi Közösségképzőjére!
Várunk a NIT tavaszi Közösségképzőjére!
2021. 04. 27.
Hagyományt teremtettünk a közösségképzők - korábbi nevén vezetőképzők - megszervezéséből, amelyre évente két alkalommal kerül sor.
JELENTKEZZ A NEMZETI IFJÚSÁGI TANÁCS VITAVERSENYÉBE!
JELENTKEZZ A NEMZETI IFJÚSÁGI TANÁCS VITAVERSENYÉBE!
2021. 01. 29.
Középiskolások számára hirdetünk országos vitaversenyt, amelyre 3 fős csapatok jelentkezését várjuk!

PARTNEREINK