INFORMÁCIÓ

BUDAPESTI EURÓPAI IFJÚSÁGI KÖZPONT
2019. SZEPTEMBER 6.

A RENDEZVÉNY HELYSZÍNE

budapest európai ifjúsági központ

1024 BUDAPEST, ZIVATAR UTCA 1-3.

A Budapesti Európai Ifjúsági Központ az Európa Tanács bentlakásos képzési és konferenciaközpontja, amely 1995-ben kezdte meg működését. A központ elsődleges helyszíne az Európa Tanács nemzetközi ifjúsági programjainak és fontos szerepet játszik a szervezet ifjúságpolitikai célkitűzéseinek kialakításában és megvalósításában. A központ az Európa Tanács és Magyarország között érvényben lévő nemzetközi szerződés értelmében diplomáciai terület.

PROGRAMOK A RENDEZVÉNYEN

MILYEN PROGRAMOKON VEHETEK RÉSZT A KONFERENCIÁN?

Egész napos szakmai konferenciánk témája az ifjúsági munka, annak átalakulása, változásai és az európai szintű kezdeményezések az ifjúsági munka területén. Az érdeklődők előadást hallhatnak arról, hogy mi az ifjúsági munka szerepe a fiatalok aktív társadalmi részvételének erősítésében. Részt vehetnek egy panelbeszélgetésen, ahol szakemberek vitatják meg az ifjúsági szolgáltatások és közösségi terek jövőjét. Párhuzamos szekciók közül választva pedig többlet információt szerezhetnek képzésekről, kutatásokról, valamint hazai és nemzetközi szakmai lehetőségekről. A konferencia végén végül egy módszertani börzén keresztül közelebbről is megismerhetik hazai szervezetek és szakemberek jó gyakorlatait.

REGISZTRÁCIÓ

SZÜKSÉGES REGISZTRÁLNOM MAGAM A RENDEZVÉNYRE?

A konferencián való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Az érdeklődők részvételi szándékukat a konferencia honlapján kialakított regisztrációs fülön keresztül tudják jelezni.  Érvényes regisztráció nélkül nem tudjuk fogadni az érdeklődőket. 

A konferencia maximális létszámát 80 főben határoztuk meg.

Nemzeti Ifjúsági Tanács Szövetség © 2019 | Minden jog fenntartva.