Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a biztonságos böngészés biztosítása mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Az “Értem” gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. Az Adatvédelmi nyilatkozatban találsz további tudnivalókat a sütikről.

Közgyűlés 2018. szeptember 8.

Kedves Tagszervezeti Képviselő!

Ezúton értesítünk és egyben meghívunk a Nemzeti Ifjúsági Tanács Egyesület soron következő Közgyűlésére.

Időpont: 2018. szeptember 8. (szombat) 10 óra

Helyszín: Budapesti Európai Ifjúsági Központ (1024 Budapest, Zivatar u. 1-3.)

A tagok a Közgyűlés első napirendi pontja előtt megválasztják a Közgyűléssel kapcsolatos tisztségviselőket (levezető elnök, jegyzőkönyvvezető, jegyzőkönyv hitelesítők, szavazatszámlálók, Közgyűlés menetrendje), valamint elfogadják a napirendi pontokat.

Kérjük minden tagszervezetünket, hogy részvételi szándékotokat ezen a linken feltétlenül jelezzétek a program kapcsán felmerülő catering miatt, ha tömegesen nem regisztáltok, de megjelentek, abban az esetben előfordulhat, hogy nem lesz elegendő étel mindenki számára: https://goo.gl/forms/ZOu3btlaObfZnh6A3

A Közgyűlés napirendi pontjai: 

 1. Közgyűléssel kapcsolatos általános eljárásrend elfogadása
 2. Elnökségi beszámolók
 3. FEB tájékoztató
 4. Elnökválasztás menetének elfogadása
 5. Elnökjelöltek bemutatkozása és hozzájuk intézendő kérdések
 6. Elnökválasztás
 7. Alapszabálymódosítás
 8. Szabályzatok
 9. NIT pénzügyek
 10. Beérkezett tagfelvételi kérelmek megtárgyalása
 11. Egyebek
 12. Koordinátori hálózat rendszerének bemutatása
 13. NIT erőforrástérkép bemutatása
 14. Hozd el a családot is projekt bemutatása
 15. NIT Szabadegyetem bemutatása

A mandátumok előzetes felvétele 9:00-kor kezdődik és 9:50 órakor fejeződik be! A később érkezőknek a mandátumokat a Közgyűlés során van lehetősége felvenni!

A napirendi pontokhoz tartozó előterjesztések anyagai – tekintettel annak mennyiségére – a tagok számára elektronikus úton küldjük meg.

https://drive.google.com/drive/folders/1qlBCmPAjl_fYn9rr5UVo7UplfeYzjdMR?usp=sharing

A Közgyűlés határozatképes, amennyiben azon a leadható szavazatok több, mint felét képviselő szavazásra jogosult részt vesz.

A Közgyűlés határozatképtelenségének fennállása esetén a megismételt Közgyűlés időpontja: 2018. szeptember 12. 14:00, helyszíne: Budapesti Európai Ifjúsági Központ, 1024 Budapest, Zivatar u. 1-3. A megismételt Közgyűlés a jelenlévők számától függetlenül határozatképes és az eredeti Közgyűlés napirendi pontjaiban hozhat határozatot, amely pontok nem lettek lezárva.

Az Egyesület jelenleg hatályos Alapszabálya szerint: “A tag a Közgyűlésen a szavazati jogát meghatalmazott képviselője útján is gyakorolhatja.”

A meghatalmazott képviselő részére adott meghatalmazást teljes bizonyító erejű magánokirati formában írásba kell foglalni és azt a Közgyűlést megelőzően a Felügyelő Bizottságnak átadni.

Amennyiben a Közgyűléssel, vagy a napirendi pontokkal kapcsolatban további észrevételed, vagy javaslatod van, a hatályos alapszabály értelmében “a Közgyűlési meghívókézbesítésétől vagy közzétételétől számított 10 napon” belül írásban, a titkar@ifjusagitanacs.hu címre juttasd el számunkra.