Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a biztonságos böngészés biztosítása mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Az “Értem” gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. Az Adatvédelmi nyilatkozatban találsz további tudnivalókat a sütikről.

Megkezdődik a “Szólj bele! Ifjúsági Párbeszéd” projekt új ciklusa

Hamarosan útjára indul a korábbi években sikeresen működő "Szólj Bele!" projektünk, melynek célja a korábbi Strukturált Párbeszéd folyamatának hazai megvalósítása. Az új, 2019 és 2020 közötti ciklus során a projekt elnevezése Ifjúsági Párbeszédre változik, a fő fókusz azonban továbbra is a hazai fiatalok megkérdezése lesz az őket érintő legfontosabb témák kapcsán.
Share on facebook
Facebook
Share on email
E-mail
Share on twitter
Twitter

Útjára indul a korábbi években sikeresen működő “Szólj Bele!” projektünk, melynek célja a korábbi Strukturált Párbeszéd folyamatának hazai megvalósítása. Az új, 2019 és 2020 közötti ciklus során a projekt elnevezése Ifjúsági Párbeszédre változik, a fő fókusz azonban továbbra is a hazai fiatalok megkérdezése az őket érintő legfontosabb témák kapcsán, valamint a tőlük érkező vélemények összegyűjtése és becsatornázása az Európai Unió szintjén a döntéshozók felé. 

A nyár során a legnagyobb hazai fesztiválokon találkozhattok a “Szólj Bele!” projekttel, ahol a fiataloknak lehetőségük lesz különböző aktivitások formájában kifejteni a véleményüket. A következő másfél évben egy ifjúságkutatással, két országos és tizennégy régiós konferenciával, valamint számos helyi programmal és aktivitással készülünk. A projekthez kapcsolódó aktualitásokért kövessétek a Szólj Bele! hamarosan megújuló honlapján, valamint a közösségi médiában. 

Ezzel párhuzamosan folytatja működését a tizennégy tagból álló Nemzeti Munkacsoport is, amelynek elsődleges célja, hogy a tanácsi dokumentumokban megfogalmazottakkal összhangban koordinálja az uniós ifjúsági párbeszéd hazai szintű lebonyolítását

Ha tetszett, miért ne osztanád meg?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Hozzászólok...