Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a biztonságos böngészés biztosítása mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Az “Értem” gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. Az Adatvédelmi nyilatkozatban találsz további tudnivalókat a sütikről.

Megrendezésre került a Szólj Bele! Ifjúsági Párbeszéd Régiós Nagyköveteinek első képzése

A "Szólj bele! projekt keretében 7 régiós nagykövet lett kiválasztva. Van köztük városi ifjúsági önkormányzat vezető, hallgatói önkormányzat vezető, volt Országos Diáktanács tag és ifjúság segítőként dolgozó fiatal is. Az egész napos képzésen a nagykövetek trénerek segítségével fejleszthették képességeiket.
Share on facebook
Facebook
Share on email
E-mail
Share on twitter
Twitter

A hétvégi képzésen a nagykövetek trénerek segítségével fejleszthették kommunikációs és facilitátori képességeiket. A nap második fele a stratégia alkotásról szólt. A nagykövetek az ifi delegáltak, a munkacsoport elnök és a projekt menedzser együtt megtervezték a projekt őszi programjait. 

A régiós nagyköveteknek 1-1 rendezvény kell tartaniuk a régiójukban található 2 megyeszékhelyen. Ezeken a rendezvényeken a régió fiataljaival kell beszélgetniük bizonyos témákban, valamint meg kell hívniuk döntéshozókat is.

A rendezvények témája a demokráciába való bevonódás, a munka világa és az ifjúsági munka lesz. A félidős konferencia november 8.-a és 10.-e között kerül megrendezésre Kecskeméten. A témája szintén az ifjúsági munka és a munkavállalás lesz.

Ha tetszett, miért ne osztanád meg?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Hozzászólok...