Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a biztonságos böngészés biztosítása mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Az “Értem” gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. Az Adatvédelmi nyilatkozatban találsz további tudnivalókat a sütikről.

Régiós rendezvények fiataloknak az ifjúsági párbeszédért

A Szólj bele! Ifjúsági Párbeszéd program keretében régiós rendezvényeket szervezünk helyi fiataloknak. A demokráciában való részvétel hangsúlyozása mellett igyekszünk megismerni, hogy a fiatalok, hogyan vélekednek a munka világáról. Emellett célunk megismertetni az ifjúsági munkát a résztvevőkkel, és annak demokrácia erősítő hatását.
Share on facebook
Facebook
Share on email
E-mail
Share on twitter
Twitter

A régiós rendezvényeken a demokráciában való részvétel az elsődleges téma. A régiós nagykövetek helyi és országos döntéshozókkal beszélgetve mutatják be a kortársaiknak, hogy milyen lehetőségeik vannak részt venni a közéletben és beleszólni a döntéshozatalba. 

A döntéshozókkal folytatott beszélgetés mellett interaktív vitát nyitunk a résztvevőkkel a munka világából származó kérdéskörökben.

Milyen idősen tudjuk eldönteni, hogy milyen munkakörben szeretnénk dolgozni? Nehéz munkát találni a környezetükben? Mennyire gondolkozunk azon, hogy külföldön vállaljunk munkát? Miért?

A rendezvény végén a nagykövetek bevezetik a fiatalokat, hogy a demokrácia és a munka összekapcsolódásának egyik lehetséges formája lehet az IFJÚSÁGI MUNKA. Erről szól az utolsó részében a rendezvényekre a helyi ifjúsági területen dolgozó kollégákat hívnak meg (önkormányzati ifjúsági referens, helyi közösségszervezők). A beszélgetés során interaktívan definiálják az ifjúsági munka fogalmát.

Ha tetszett, miért ne osztanád meg?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Hozzászólok...