Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a biztonságos böngészés biztosítása mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Az “Értem” gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. Az Adatvédelmi nyilatkozatban találsz további tudnivalókat a sütikről.

Sikeres Közgyűléssel zárta az évet szervezetünk

Share on facebook
Facebook
Share on email
E-mail
Share on twitter
Twitter
December első hétvégéjén sikeresen lezajlott a Nemzeti Ifjúsági Tanács soron következő Közgyűlése. Tagszervezeteink elfogadták a szervezet új Alapszabályát és Szervezeti és Működési Szabályzatát. Puskely Gergő elnökségi tag lemondását követően pedig a két új tisztségviselőt is választottunk a szervezet élére Kovács Péter és Nagy Máté személyében. 
2018. december 8-án, szombaton sikeresen lezajlott a Nemzeti Ifjúsági Tanács soron következő Közgyűlése, amelyen egy több, mint féléves folyamat végeredményeként elfogadásra került a szervezet új Alapszabálya.  Ezzel lehetségessé vált a korábban számos alkalommal és fórumon megvitatott küldötti rendszer bevezetése. A szervezet elnöke Hegedüs Zoltán így nyilatkozott:
“Azt gondolom, hogy ez egy hatalmas lépés a szervezet életében arra, hogy egy megújuló keretrendszerben a korábbiaknál hatékonyabban működhessen.”
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki részt vett a szombati Közgyűlésen, valamint a tagi struktúra újragondolásáról szóló alkalmakon, vitanapokon, és gondolataival, javaslataival hozzájárult annak formálásához, véglegesítéséhez.

Puskely Gergő elnökségi tag lemondását követően a Közgyűlésen megválasztásra került az elnökség két új tagja Kovács Péter és Nagy Máté személyében. Elfogadásra kerültek a Gazdálkodás és az Iktatás valamint az Iraktkezelés rendjét meghatározó új szabályzatok, valamint a NIT Szervezeti és Működési Szabályzata is. Ezek mellet ismertetésre került a megújuló képzési profilunk, amely a jövő évtől az “Ifjúsági érdekképviseleti életpályamodell” egyes korosztályi állomásaihoz, korosztályi sajátosságaihoz alkalmazkodva kívánja a képzéseink rendszerét szabni.

Ha tetszett, miért ne osztanád meg?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Hozzászólok...