Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a biztonságos böngészés biztosítása mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Az “Értem” gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. Az Adatvédelmi nyilatkozatban találsz további tudnivalókat a sütikről.

Székesfehérvár fog otthont adni a NIT Őszi Vezetőképzőnek

2019. október 18 és 20 között kerül megrendezésre az Őszi Vezetőképzőnk, amelynek helyszíne Székesfehérvár. A háromnapos szakmai program során a tavaszi alkalomhoz hasonlóan plenáris előadásokra és képzési szekciókra egyaránt sor kerül majd.
Share on facebook
Facebook
Share on email
E-mail
Share on twitter
Twitter

2019. október 18 és 20 között kerül megrendezésre az Őszi Vezetőképzőnk, amelynek helyszíne Székesfehérvár. A háromnapos szakmai program során a tavaszi alkalomhoz hasonlóan plenáris előadásokra és képzési szekciókra egyaránt sor kerül majd. Utóbbiak témái között a civil szervezetek hatékony kommunikációs stratégiái, az önkéntesek bevonása és motiválása a szervezetek életében, a szervezeti stratégialkotás, valamint a pályázatírás és a projektmenedzsment egyaránt megtalálható lesz. Ezek mellett a résztvevők kiscsoportos workshopok keretei között fognak projekteket tervezni olyan területen, mint egy ideális ifjúsági közösségi hely megtervezése, vagy éppen a fiatalok és a közélet összekapcsolása. A Vezetőképző jelentkezési felületét és tervezett programját szeptember 16-tól érhetitek el. A részvétel a tagszervezetek 35 év alatti delegáltjainak számára a korábbiakhoz hasonlóan ingyenes lesz. 

Ha tetszett, miért ne osztanád meg?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Hozzászólok...