Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a biztonságos böngészés biztosítása mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Az “Értem” gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. Az Adatvédelmi nyilatkozatban találsz további tudnivalókat a sütikről.

SZÓLJ BELE!
ORSZÁGOS IFJÚSÁGI KONFERENCIA

Hotel Central | Kecskemét

2019. november 8-10.

A Szólj Bele! projekt keretein belül megrendezésre kerülő országos ifjúsági konferenciánk fókusza az Ifjúsági Párbeszéd jelenlegi kulcstémáinak az ifjúsági munkának és a fiatalok munkavállasának a feldolgozása. Az esemény keretei között szeretnénk lehetőséget biztosítani a fiataloknak, hogy döntéshozókkal és szakemberekkel együtt dolgozva véleményt és javaslatokat fogalmazhassanak meg az őket érintő ügyekről. A program során a témák feldolgozása workshopok és kerekasztal-beszélgetések segítségével fog megtörténni.

PROGRAMOK

REGISZTRÁCIÓ

A REGISZTRÁCIÓVAL KAPCSOLATOS LEGFONTOSABB TUDNI VALÓK

A rendezvény alatt minden résztvevő számára a szállás, a napi háromszori étkezés és a rendezvény programelemein való részvétel ingyenesen biztosított, valamint a szálláson elérhető szolgáltatások is térítésmentesen igénybe vehetőek. 

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a regisztrálni 2019. október 31-ig van lehetőségetek.