Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a biztonságos böngészés biztosítása mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Az “Értem” gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. Az Adatvédelmi nyilatkozatban találsz további tudnivalókat a sütikről.

A Nemzeti Ifjúsági Tanács munkatársai

Taraczközi Anna

Taraczközi Anna

szakmai munkatárs
BEMUTATKOZÁS
Taraczközi Annának hívnak, Ózdon születtem 1997-ben és középiskolai tanulmányaimat Egerben végeztem. Jelenleg amellett, hogy a Nemzeti Ifjúsági Tanács munkáját segítem, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Tanulmányok szakos hallgatója és egy fiatal szakkollégium középvezetője is vagyok.

Már a középfokú tanulmányaim első éve óta foglalkozom ifjúsági érdekképviselettel, kezdetben, mint gimnáziumi diákelnök és városi diákönkormányzat vezetőségi tag. Részt vettem a 2017 Országos Diákparlament munkájában és alapító tagja vagyok az Országos Diáktanácsnak.

A Nemzeti Ifjúsági Tanáccsal még diákként találkoztam különböző képzések és konferenciák alkalmával. Úgy gondolom, hogy ez a szervezet hitelesen tudja képviselni és segíteni a fiatalokat hazánkban és szeptember óta én is közvetlenül teszek azért, hogy ez megvalósuljon.

Jelenleg szakmai munkatársként a fiatalokat érintő javaslatok és projektek kidolgozásában veszek részt és a szervezet mindennapjaiban felmerülő operatív feladatokban segédkezem.

KAPCSOLAT
anna.taraczkozi@ifjusagitanacs.hu
Vértes Sára

Vértes Sára

Szólj bele! projektvezető
BEMUTATKOZÁS

Vértes Sára vagyok, jelenleg nemzetközi tanulmányokat hallgatok a Corvinus Egyetemen. A felsőoktatás résztvevőjeként felfedeztem, hogy rengeteg szakmai fejlődésre, véleménynyilvánításra buzdító szervezet és ösztöndíj felfedezetlenül marad a fiatalok körében.
Úgy éreztem, ennek változnia kell, és én is aktívan tenni szeretnék azért, hogy az ifjúság megismerje a meglévő lehetőségeit, sőt, konstruktív párbeszéd által újak létrehozásához is hozzájáruljon. Ennek érdekében még ELTE-sként a hallgatói érdekképviselet tagja lettem, ahol 2015 és 2017 között hallgatótársaim útját egyengethettem az európai mobilitások, külföldi tapasztalatszerzés terén.

2018 februárja óta pedig az a megtiszteltetés ér, hogy a NIT által immár országos szinten is szerepet vállalhatok a generációm érdekeinek érvényesítésében. A Strukturált Párbeszéd projekt keretében célom minél többféle gondolkodású és hátterű magyar fiatal látásmódját megismerni és közvetíteni a döntéshozók felé, hogy ezek is építőkövei lehessenek az Európai Unió egységes Ifjúsági Stratégiájának.

KAPCSOLAT
sara.vertes@ifjusagitanacs.hu
Szabó Bálint

Szabó Bálint

kommunikációs referens
BEMUTATKOZÁS

Habár ózdi születésű vagyok, középiskolai éveimet Eger városában töltöttem. Itt találkoztam először az ifjúsági munkával és érdekképviselettel. A helyi települési diákönkormányzatban vállaltam ekkoriban aktív szerepet. Az egri Városi Diáktanácsban eltöltött két évem alatt lehetőségem volt számtalan konferenciára és ifjúsági találkozóra ellátogatni, amelyek nagyban hozzájárultak személyes fejlődésemhez. Aktív szerepet vállaltam a 2017. évi Országos Diákparlament munkájában és az Országos Diáktanács megalakításában. Jelenlegi tanulmányaimat a Corvinus Egyetem Nemzetközi tanulmányok szakán és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog és Államtudományi Karán folytatom. A Nemzeti Ifjúsági Tanácshoz 2018 májusában csatlakoztam, ahol elsődlegesen a külső szervezeti kommunikációs feladatokért vagyok felelős.

KAPCSOLAT
balint.szabo@ifjusagitanacs.hu
Horváth Alíz

Horváth Alíz

titkár
BEMUTATKOZÁS
Horváth Aliz vagyok, 2014 óta foglalkozom esélyteremtéssel, ifjúsági érdekképviselettel és a civil szektorral. Mielőtt a NIT Titkára lettem, az Új Nemzedék Kecskeméti Közösségi Terét vezettem, valamint a Kecskeméti Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat mentoraként tevékenykedtem. A munkám mellett több cilvil szervezetben és múzeumban önkénteskedek, többek közt Kecskeméten és Budapest környékén. 
KAPCSOLAT
titkar@ifjusagitanacs.hu