Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a biztonságos böngészés biztosítása mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Az “Értem” gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. Az Adatvédelmi nyilatkozatban találsz további tudnivalókat a sütikről.

Turi Ádám

BEMUTATKOZÁS
Turi Ádám vagyok, a Nemzeti Ifjúsági Tanács köznevelésért, közoktatásért, illetve a diák- és ifjúsági önkormányzatokkal való kapcsolattartásért felelős elnökségi tagja.

2019-ben érettségiztem a Komáromi Jókai Mór Gimnáziumban. Középiskolai tanulmányaim során pedig iskolai és tankerületi DÖK elnökként, a komáromi Diákönkormányzatok Városi Szövetsége (DiViSz) alapító elnökeként és az Országos Diáktanács Komárom-Esztergom megyei tagjaként is igyekeztem képviselni a fiatalok érdekeit. Jelenleg a Pázmány Péter Katolikus Egyetem jogász szakos hallgatója vagyok. A Nemzeti Ifjúsági Tanács munkájába már korábban bekapcsolódtam a „Szólj bele!” program nagyköveteként, valamint részt vettem a „Lépj fel!” projekt szervezésében is.

Munkám során az a legnagyobb motivációm, hogy tudom mekkora erő rejlik azokban a közösségekben, akik a saját településükön dolgoznak fiatalként a helyi diákélet fellendítéséért, saját és társaik érdekeinek a képviseletéért. Meggyőződésem, hogy a fiatalokat ebben az életszakaszban lehet a leghatékonyabban elérni, a közös élmények és tapasztalatok útján hosszú távon is aktív résztvevőként megtartani a közösségi életben. Hiszek benne, hogy ha jó munkát végzünk, akkor ezekből a közösségekből épülhetnek fel a jövő civil résztvevői, önkéntesei, a társadalom és a közösségi élet aktív résztvevői és formálói.

Ezt a meggyőzédesemet képviseltem a küldöttgyűlésen is, ahol a Diákközéletért Alapítvány delegáltjaként szavaztak bizalmat nekem a küldöttek, és ezért szeretnék dolgozni elnökségi tagként is.

KAPCSOLAT
adam.turi@ifjusagitanacs.hu