Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a biztonságos böngészés biztosítása mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Az “Értem” gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. Az Adatvédelmi nyilatkozatban találsz további tudnivalókat a sütikről.

Oktatás, internetbiztonság és gaming. Röviden a Digitális Valóságok Konferenciáról

Share on facebook
Facebook
Share on email
E-mail
Share on twitter
Twitter
Március 9-én, szombaton érdekes szakmai rendezvényt sikerült megvalósítanunk Budapesten. A Digitális Valóságok Konferencia a JátékosLét Kutatóközponttal közösen került megszervezésre, középpontba állítva egy teljes napra a “gamifikáció” jelenségét, az “e-sportot” és az információbiztonságot.

A rendezvény kapcsán már több interjút is olvashattatok a GameStar Online jóvoltából. Szerveztünk részéről Hegedüs Zoltánnal, a Nemzeti Ifjúsági Tanács (NIT) elnökével és Bodrogi Richárddal, a NIT elnökségi tagjával, egyben az esemény egyik főszervezőjével beszélgettek a GSO munkatársai, míg a JátékosLét Kutatóközponttól Fromann Richárd, alapító és vezető kutató nyilatkozott a konferenciával kapcsolatosan.

Végül a Digitális Valóságok Konferencia estéjén mi is összefoglaltuk Bodrogi Ricsi és Hegedüs Zoli segítségével számotokra, hogy pontosan milyen igény hívta életre a rendezvényt.

Ha tetszett, miért ne osztanád meg?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Hozzászólok...