Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a biztonságos böngészés biztosítása mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Az “Értem” gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. Az Adatvédelmi nyilatkozatban találsz további tudnivalókat a sütikről.

Szervezetünk kiemelt figyelmet kíván arra fordítani, hogy olyan, folyamatosan bővülő ingyenesen igénybe vehető szolgáltatási palettát kínáljunk a tagjaink számára, amellyel hozzájárulhatunk a tagszervezeteink hatékony működéséhez. Ennek egyik első lépéseként 2018. októberében elindítottuk jogi szolgáltatásunkat. A szolgáltatás keretei között tagszervezeteinknek lehetősége van a NIT ügyvédjéhez fordulni jogi tanácsadásért.

változásbejegyzés

Tagszervezeteinknek lehetősége nyílik arra, hogy díjmentes változásbejegyzési eljárásokkal kapcsolatos jogi tanácsadást igényeljenek.

tagszervezetek működése

A civil szervezetek működtetésével kapcsolatosan fellépő jogi kérdések sem jelentenek többet problémát tagszervezetein számára.

okiratok szerkesztése

A jogsegély szolgálat a tagszervezetek által megkötendő szerződések és egyéb nem bírósági okiratok szerkesztését is teljesíti.

civil szervezet alapítása

Szolgáltatásunkkal könnyen és gyorsan rendelkezésedre állunk, hogy megfelelő jogi tanácsadást adjunk számodra egy civil szervezet alapításához.

tevékenység

A szervezet tevékenységével kapcsolatosan felmerülő kérdésekre is egyszerű és gyors a választ biztosít jogi tanácsadásunk a számodra.

Véleményezés

Ha csak a megkötendő szerződések és egyéb nem bírósági okiratok véleményezésére van szükséged, bizalommal fordulhatsz hozzánk.

bírósági eljárások

A bírósági eljárásokban (pl.: peres képviselet, változásbejegyzési eljárások) jogi képviselet ellátása csak külön megbízás alapján lehetséges!

Kérdéseitekkel, jogi ügyeitekkel kapcsolatban a szolgáltatást a jogsegely@ifjusagitanacs.hu e-mail címen keresztül éritek el.