Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a biztonságos böngészés biztosítása mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Az “Értem” gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. Az Adatvédelmi nyilatkozatban találsz további tudnivalókat a sütikről.

Közéleti Mentorprogram

Mindig is érdekeltek a társadalmi ügyek? Szeretnél aktív alakítója lenni a közösségednek? Tanulnál a non profit és a for profit szektor vezetőitől, szakembereitől? Van egy ötleted, amivel segítenél a kortársaidnak? Úgy érzed a tehetségedet az iskolai kereteken kivül is kibontakoztatnád? Ha a fenti kérdésekre igen a válaszod várunk a Nemzeti Ifjúsági Tanács újonnan induló programjába.

A Közéleti Mentorprogram célja, hogy országos szinten gyűjtse össze a tehetséges és a közélet, valamint a társadalmi ügyek iránt fogékony fiatalokat. A résztvevők számára közéleti hétvégéket valósítsunk meg (az első időpontja: 2020. február 7 – 9.) ahol képzéseken és előadásokon vehettek részt, mintaprojekteket hozunk létre közösen, amelyek egy – egy a fiatalokat érintő kérdésre, problémára kínálnak megoldást, látóutakat szervezünk piaci, civil és állami intézményekbe, valamint mentorok segítségével fejlesztjük a résztvevők kompetenciáit. 

A 2020. június 30-ig futó projekt során olyan területeken szeretnénk benneteket fejleszteni, mint vitakultúra, kommunikációs technikáik, vezetői képességeik és kompetenciák, a döntéshozatali folyamatok bemutatása, a projektszervezés és projektmenedzsment legfontosabb elméleti és gyakorlati alapjainak megismertetése, önismeret fejlesztése. 

A programba az alábbi űrlap kitöltésével tudtok jelentkezni, aminek határideje 2020. január 22 (szerda). 23:59

A jelentkezés alsó korhatára a betöltött 16. életév, míg felső korhatára a betöltött 29. életév.