fbpx

időpont:

Hopin Online felület

helyszín:

2021. március 20.

Pic_3

2021-ben harmadik alkalommal szervezzük meg a Digitális Valóságok konferenciánkat.

Az egynapos online esemény során megvalósuló beszélgetések alkalmával olyan témákat kívánunk érinteni, melyek fókuszában a digitalizációnak a köznevelésre és -oktatásra gyakorolt hatásait vizsgáljuk.

Célunk, hogy az előadók a hazai digitalizációs folyamatokban meghatározó szereplők közül kerüljenek ki, így rajtuk keresztül megismerhetővé válik a résztvevők számára az egyes intézmények, cégek és szervezetek hazai szerepe és tevékenysége a digitalizációban, illetve az idei konferencia alkalmával a digitális oktatásban.

Pic_2
Névtelen terv (2)
kék_kocka

konferencia és ifjúsági fórum

Hogyan látják a mai fiatalok a közoktatás helyzetét? Milyen nehézségeket és előnyöket tapasztaltak az online oktatás alatt? Az elmúlt hónapok megváltoztatták a tanár-diák kapcsolatokat és szerepeket?

Milyen tanulságai voltak a digitális oktatásnak, melyek azok a módszerek, tanulságok, amelyek tovább élhetnek akkor is, amikor újra visszaáll a személyes tanítás? Mit gondolnak az oktatáskutatók a távoktatás jövőjéről?

Többek között a MOL Alapítvány, a Vodafone Magyarország, a Redmenta, az EnGame Akadémia és Mateking képviselőivel beszélgetünk a fenti izgalmas változásokról és a lehetséges jövőbeli hatásokról.

Videó lejátszása

partnereink