fbpx

Országos Ifjúsági Fórum

időpont:

Hamarosan…

helyszín:

Pic_3

Az évente két alkalommal megrendezésre kerülő országos program lehetőséget biztosít a települési diákönkormányzatok igényeinek felmérésére, az általuk jelzett problémák becsatornázására, valamint a diákönkormányzatok egymás közti hatékony kommunikációjának segítésére. A diákönkormányzatok számára programszervezési és érdekképviseleti tevékenységek mellett a közéleti aktivitás növelésének és a közösségszervezési és fenntartási gyakorlatok elsajátításának módszertanát adjuk át szakembereink segítségével.

Pic_2
kék_kocka

Ezek a programok a találkozási pontok biztosítása mellett kiváló lehetőséget jelentenek az aktuális témák feldolgozására, monitorozására is a szakmai és szervezeti fejlesztés mellett. Az elmúlt évek fórumain közel félszáz település több száz diákja vett részt, és sajátíthatott el fontos tudást a diákönkormányzatok működéséhez kapcsolódó kiemelt fontosságú területeken.

Az események részeként régiós szinten fogunk közös projekteket generálni a települési diák- és ifjúsági önkormányzatok között, amelynek célja a minél nagyobb léptékű aktivitások előidézése. Az itt elindított munkához online utókövetést és a megvalósulás folyamatos szakmai támogatását és ellenőrzését vezetjük be a NIT egyes elnökségi tagjainak és szakembereknek a bevonásával.