A számos emberéletet követelő, súlyos anyagi károkat okozó, elhúzódó orosz-ukrán háború következményei mindenki számára ismertek. Ahogy már számtalan alkalommal közösen nagy eredményeket érhettünk el, most is Együtt, Veletek szeretnénk segíteni a bajbajutottakon. A Nemzeti Ifjúsági Tanács valamint a Magyar Ifjúsági Konferencia ismét egy közös adománygyűjtést indít, melynek célja, hogy a hozzánk beérkező igényeknek megfelelő adományokat és felajánlásokat eljuttathassuk a rászorulóknak.
Popovics Pál, a Kárpátaljai Magyar Cserkészszövetség elnökének megkeresésére a Kárpátaljai Szent Márton Karitász és a Munkácsi Szent Erzsébet Karitász munkáját támogatjuk az alábbi adományok gyűjtésével:
– Ruhanemű: elsősorban meleg ruha, lábbeli. Női, férfi, gyerek egyaránt.
– Bármilyen tartós élelmiszer: liszt, cukor, gabonatermékek, száraztészta, konzervek, sajt, szalámi, margarin, tartós tej, étolaj, édesség, stb.
– Egészségügyi és higiéniás termékek: tisztálkodási és tisztító szerek, kötszer, gyerek- és felnőtt pelenka, WC-papír stb.
Egyeztetve a European Youth Centre Budapest munkatársaival jelenleg a Budapesti Európai Ifjúsági Központban gyűjtsük ezeket az adományokat, 2022. október 19. szerda és 2022. november 11. között.
Munkanapokon 9:00 és 16:00 között tudjátok leadni a csomagokat a 1024, Budapest, II. kerület Zivatar utca 1-3. címen.
Kérdés esetén az adománygyűjtés koordinátorához, Turi Ádám alelnökhöz fordulhatnak: adam.turi@ifjusagitanacs.hu
Ez is érdekelhet