A Nemzeti Ifjúsági Tanács Szövetség az ifjúság számára létrehozott olyan fórum, mely a fiatalok és ifjúsági szervezetek között, valamint a hazai és nemzetközi szereplőkkel döntéshozókkal és szervezetekkel való hatékony párbeszéd megteremtését tűzte ki céljául. Egyik legfontosabb feladata az ifjúság és az ifjúsági szervezetek érdekképviseletének legmagasabb szintű ellátása, az ifjúságpolitika formálása és alakítása, valamint a mindenkori kormány megszólítása az ifjúság erős és egységes hangjaként.

 


 

PÁLYÁZAT: Szakmai vezetői feladatok ellátására

A leendő vezető munkatárs feladatai közé tartozik a Nemzeti Ifjúsági Tanácshoz és egyes kiemelt projektek tervezéséhez és megvalósításához (kiemelten a diák- és ifjúsági önkormányzatokkal, valamint a közéleti aktivitás fokozásával kapcsolatos projektek) kapcsolódó szakmai feladatok tervezése, koordinálása és megvalósítása. Feladata továbbá az ezekhez tartozó irodai, adminisztratív és dokumentációs jellegű feladatok segítése; a “Fiatalok részvételéért és az ifjúsági munka előmozdításáért felelős csoporton” belül a hatáskörébe tartozó szakterület ügyviteli, ügyintézési folyamatokban való részvétel. A “Fiatalok részvételéért és az ifjúsági munka előmozdításáért felelős csoport” által kezelt programokkal összefüggő feladatok ellátása kapcsán felmerülő kommunikációs, pénzügyi és iratkezelési tevékenységek esetében együttműködés a “Pénzügyi, kommunikációs és ügyviteli csoporttal”.

A szakmai vezető részletes feladatai:

 kapcsolattartás a köznevelési, valamint felsőoktatási szereplőkkel az ifjúsági részvétel fokozása, valamint az ifjúsági munka előremozdítása érdekében;
 kapcsolattartás az ifjúságszakmai szervezetekkel, think tankekkel valamint szakpolitikai döntéshozókkal;
 hazai projektekben történő részvétel támogatása (elsősorban: Nemzeti Tehetség Program, Nemzeti Kulturális Alap), és az azokból adódó egyes feladatok ellátása;
 egyes kiemelt projektek (kiemelten a diák- és ifjúsági önkormányzatokkal valamint a közéleti aktivitás fokozásával kapcsolatos projektek) szakmai anyagainak megalkotása
 a NIT folyóirat- és könyvkiadási tevékenységének támogatása;
 az ifjúsági civil szektor, az ifjúsági munka valamint az ifjúsági részvételi formák népszerűsítése;
 adatok, információk gyűjtése, rögzítése, válogatása, osztályozása, nyilvántartása és iktatása;
 meghatározott szakterületen ügyintézési feladatok ellátása;
 az ellátott szakmai terület által meghatározott kapcsolattartási feladatok végzése;
 általános és adott szakterülethez kapcsolódó ügyviteli feladatok elvégzése;
 számítógépes adatbeviteli feladatok végzése; írásbeli dokumentumok szerkesztése;
 írásbeli dokumentumok, iratok, levelek előállítása, szerkesztése, sokszorosítása, továbbítása;
 írásbeli kapcsolattartást szolgáló levelek, egyéb belső szervezeti iratok előkészítése
 iratok, egyéb dokumentumok szakszerű kezelése, tárolása;
 határidők nyomon követése, betartása;
 korszerű ügyviteli és kommunikációs eszközök, információforrások kezelése;
 megkeresések továbbítása;
 beszámolás a vezetőnek;
 a vezető közvetlen munkáját segítő írásbeli dokumentumok előállítása, szerkesztése, sokszorosítása
 kapcsolattartás a vezető külső partnereivel, valamint a szervezet belső munkatársaival, más egységek vezetőivel.

 

Elvárások:

 Betöltött 18. életév;
 Felsőfokú végzettség;
 Kiváló kommunikációs, együttműködő és kapcsolatteremtő képesség;
 Határozottság;
 Microsoft Office programok magas szintű használata;
 Precíz, megbízható, önálló, kitartó személyiség;
 Rugalmas alkalmazkodóképesség nem várt helyzetekhez;
 Angol nyelv középszintű ismerete;

 

Egyéb információk:

Munkakezdés: 2023. január 16. hétfő 8:30
3 hónap próbaidő.

A feladatok ellátása 40 órás munkaszerződés keretében, személyes jelenlétet igénylő kötött munkarendben történik eseténként munkáltatói utasításra hétvégi munkavégzéssel egybekötve. (FEOR: 4112)

A jelentkezők elbírálásánál előnyt jelent az ifjúsági – civil szektor ismerete, a területen szerzett releváns (munka)tapasztalat, a gazdasági vagy pályázati ügyekben szerzett korábbi ismeret és tapasztalat, vagy az ifjúságszakmai, egyetemi, akadémiai kutatói tapasztalat.

A Nemzeti Ifjúsági Tanács Szövetség az ifjúság számára létrehozott olyan fórum, mely a fiatalok és ifjúsági szervezetek között, valamint a hazai és nemzetközi szereplőkkel döntéshozókkal és szervezetekkel való hatékony párbeszéd megteremtését tűzte ki céljául. Egyik legfontosabb feladata az ifjúság és az ifjúsági szervezetek érdekképviseletének legmagasabb szintű ellátása, az ifjúságpolitika formálása és alakítása, valamint a mindenkori kormány megszólítása az ifjúság erős és egységes hangjaként.

Amennyiben érdekel a hazai és európai fiatalok helyzete és Te is úgy gondolod, az ifjúságpolitikát a fiatalok alkotják meg és szívesen csatlakoznál hozzánk, jelentkezz most!

Küldd el nekünk fényképes önéletrajzodat, rendelkezésre álló referenciáidat valamint nettó bérigényedet is tartalamazó motivációs leveled az alábbi e-mail címekre:

elnok@ifjusagitanacs.hu és titkar@ifjusagitanacs.hu

Jelentkezési határidő: 2022. december 31., 12:00

Amennyiben pályázatod felkelti érdeklődésünket, úgy a személyes meghallgatásokra Budapesten, az Európai Ifjúsági Központban (1024, Budapest II., Zivatar utca 1-3.), a Nemzeti Ifjúsági Tanács irodájában kerül sor 2022. január 9-én, hétfőn.

 


 

PÁLYÁZAT: Titkársági asszisztensi feladatok ellátására

A leendő munkatárs feladata a Nemzeti Ifjúsági Tanácsban működő „Pénzügyi, kommunikációs és ügyviteli csoport”, a csoportvezető munkájának közvetlen támogatása. A NIT szakmai programjainak héttértámogatása, a programok előkészítése, megvalósítása és lezárása kapcsán felmerülő irodai, adminisztratív és pénzügyi feladatok segítése. A mindennapi irodai működés (iratkezelési, pénzügyi és humánpolitikai feladatok) gördülékenységének biztosítása. Bekapcsolódás a Nemzeti Ifjúsági Tanács hazai és nemzetközi pályázatainak előkészítésébe, nyomon követésébe és lezárásába.

 

A titkársági asszisztens részletes feladatai:

 az irodai működés és a szakmai programok (képzések, ülések, stb.) folyamatos és fennakadás mentes támogatása
 számítógépes adatbeviteli feladatok végzése; írásbeli dokumentumok előállítása, szerkesztése, sokszorosítása, továbbítása, kezelése, tárolása;
 írásbeli kapcsolattartást szolgáló levelek, egyéb belső szervezeti iratok előkészítése
 határidők nyomon követése, betartása;
 korszerű ügyviteli és kommunikációs eszközök, információforrások kezelése;
 beszámolás a vezetőnek;
 kapcsolattartás a szervezet belső munkatársaival, más egységek vezetőivel.
 hazai és nemzetközi projektekben történő részvétel támogatása (elsősorban: Nemzeti Tehetség Program, Nemzeti Kulturális Alap; ERASMUS+)

 

Amit kérünk:

 betöltött 18. életév;
 felsőfokú végzettség;
 Microsoft Office programok magas szintű használata;
 kiváló kommunikációs, együttműködő és kapcsolatteremtő képesség;
 rugalmasság és alkalmazkodó készség;
 precíz, megbízható, önálló, kitartó személyiség;
 angol nyelv középszintű ismerete;

Amit adunk:

 fiatal, inspiráló munkatársak;
 lehetőség a személyes tanulásra és fejlődésre;
 kiváló helyszín és hangulatos irodai környezet;
 széles körű kapcsolódási lehetőség az ifjúsági és civil szektorban tevékenykedő szervezetekhez, szakemberekhez

 

Egyéb információk:

Munkakezdés: 2023. január 16. hétfő 8:30
3 hónap próbaidő

A feladatok ellátása 20 órás munkaszerződés keretében (3 hónap próbaidő), személyes jelenlétet igénylő kötött munkarendben történik eseténként munkáltatói utasításra hétvégi munkavégzéssel egybekötve. (FEOR: 4112)

A jelentkezők elbírálásánál előnyt jelent az ifjúsági – civil szektor ismerete, a területen szerzett releváns (munka)tapasztalat, a gazdasági vagy pályázati ügyekben szerzett korábbi ismeret és tapasztalat.

Amennyiben szívesen dolgoznál egy kreatív, tevékeny, fiatal csapat tagjaként, inkább a háttér támogatás és a programok gördülékeny lebonyolítása a tereped és szívesen tennél hozzá egy kicsit a fiatalok érdekképviseletéhez és szívesen csatlakoznál hozzánk, jelentkezz most!

Küldd el nekünk fényképes önéletrajzodat, rendelkezésre álló referenciáidat, valamint nettó bérigényedet is tartalamazó motivációs leveled az alábbi e-mail címekre:

elnok@ifjusagitanacs.hu és titkar@ifjusagitanacs.hu

Jelentkezési határidő: 2022. december 31-e, 12:00

Amennyiben pályázatod felkelti érdeklődésünket, úgy a személyes meghallgatásokra Budapesten, az Európai Ifjúsági Központban (1024, Budapest II., Zivatar utca 1-3.), a Nemzeti Ifjúsági Tanács irodájában kerül sor 2023. január 9-én, hétfőn.


 

PÁLYÁZAT: Csoportvezető-asszisztens feladatok betöltésére

A leendő munkatárs feladatai közé tartozik a Nemzeti Ifjúsági Tanács Tagságért, hálózat- és kapacitás-fejlesztésért felelős csoportjának vezetői feladatainak segítése, és az ezekhez kapcsolódó szakmai feladatok tervezése, koordinálása és megvalósítása. Feladata továbbá az ezekhez tartozó irodai, adminisztratív és dokumentációs jellegű feladatok segítése; valamint a csoport hatáskörébe tartozó szakterület ügyviteli, ügyintézési folyamatokban való részvétel, az ezekhez kapcsolódó programokkal összefüggő feladatok ellátása kapcsán felmerülő kommunikációs, pénzügyi és iratkezelési tevékenységek esetében együttműködés a “Pénzügyi, kommunikációs és ügyviteli csoporttal”.

A csoportvezető-asszisztens részletes feladatai:

 kapcsolattartás támogatása a civil, kulturális, közművelődési szektor szereplőivel az ifjúsági részvétel fokozása érdekében,
 kapcsolattartás támgatása továbbá a Nemzeti Ifjúsági Tanács tag-, és partnerszervezeteivel, think tankekkel, valamint a csoportohoz kapcsolódó szakpolitikai döntéshozókkal;
 hazai projektekben történő részvétel támogatása (elsősorban: Nemzeti Együttműködési AlapNemzeti Kulturális Alap), és az azokból adódó egyes feladatok ellátása;
 a belső, és szektoriális képzési és fejlesztőprogramok kialakításának és koordinációjának segítése;
 egyes kiemelt projektek szakmai anyagainak megalkotásának támogatása;
 adatok, információk gyűjtése, rögzítése, válogatása, osztályozása, nyilvántartása és iktatása;
 meghatározott szakterületen ügyintézési feladatok ellátása;
 az ellátott szakmai terület által meghatározott kapcsolattartási feladatok végzése;
 általános és adott szakterülethez kapcsolódó ügyviteli feladatok elvégzése;
 számítógépes adatbeviteli feladatok végzése; – írásbeli dokumentumok szerkesztése;
 írásbeli dokumentumok, iratok, levelek előállítása, szerkesztése, sokszorosítása, továbbítása;
 írásbeli kapcsolattartást szolgáló levelek, egyéb belső szervezeti iratok előkészítése
 iratok, egyéb dokumentumok szakszerű kezelése, tárolása;
 határidők nyomon követése, betartása;
 korszerű ügyviteli és kommunikációs eszközök, információforrások kezelése;
 megkeresések továbbítása;
 beszámolás a vezetőnek;
 a vezető közvetlen munkáját segítő írásbeli dokumentumok előállítása, szerkesztése, sokszorosítása;
 kapcsolattartás a vezető külső partnereivel, valamint a szervezet belső munkatársaival, más egységek vezetőivel.

 

Elvárások:

 Betöltött 18. életév;
 Felsőfokú végzettség, vagy folyamatban lévő felsőfokú tanulmányok;
 Kiváló kommunikációs, együttműködő és kapcsolatteremtő képesség;
 Határozottság;
 Microsoft Office programok magas szintű használata;
 Precíz, megbízható, önálló, kitartó személyiség;
 Rugalmas alkalmazkodóképesség nem várt helyzetekhez;
 Angol nyelv középszintű ismerete;

Egyéb információk:

Munkakezdés: 2023. január 16., hétfő 8:30
3 hónap próbaidő.

A feladatok ellátása 40 órás munkaszerződés keretében, személyes jelenlétet igénylő kötött munkarendben történik eseténként munkáltatói utasításra hétvégi munkavégzéssel egybekötve. (FEOR: 4112)

A jelentkezők elbírálásánál előnyt jelent az ifjúsági – civil, kulturális, köznűvelődési szektor ismerete, a területen szerzett releváns (munka)tapasztalat, a pályázati ügyekben szerzett korábbi ismeret és tapasztalat.

Amennyiben érdekel a hazai és európai fiatalok helyzete és Te is úgy gondolod, az ifjúságpolitikát a fiatalok alkotják meg és szívesen csatlakoznál hozzánk, jelentkezz most!

Küldd el nekünk fényképes önéletrajzodat, rendelkezésre álló referenciáidat, valamint nettó bérigényedet is tartalamazó motivációs leveled az alábbi e-mail címekre:

elnok@ifjusagitanacs.hu és titkar@ifjusagitanacs.hu

Jelentkezési határidő: 2022. december 31-e, 12:00

Amennyiben pályázatod felkelti érdeklődésünket, úgy a személyes meghallgatásokra Budapesten, az Európai Ifjúsági Központban (1024, Budapest II., Zivatar utca 1-3.), a Nemzeti Ifjúsági Tanács irodájában kerül sor 2023. január 9-én, hétfőn.

Ez is érdekelhet