Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a biztonságos böngészés biztosítása mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Az “Értem” gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. Az Adatvédelmi nyilatkozatban találsz további tudnivalókat a sütikről.

Elindult a Közéleti Mentorprogram második évada

Az elmúlt hetekben online interjúk során választottuk ki a Közéleti Mentorprogramunk újabb évadjának szuper csapatát, október első hétvégéjén pedig hivatalosan is elindítottuk a második programsorozatot.
Share on facebook
Facebook
Share on email
E-mail
Share on twitter
Twitter

Negyven fiatal részvételével kezdtük meg a közös munkát október 2-án Gárdonyban. A hétvége alatt – az ország minden tájáról érkező fiatalokból – egy közös célok mentén gondolkodó, hasonló motivációkat szem előtt tartó, nagyon jó csoportdinamikával rendelkező csapat alakult meg.

Az első hétvégén a szervezetfejlesztő szakemberek egy hatórás tréning keretében a hálózatépítés, a szervezetfejlesztés, illetve a csoport és csapat közti működésmódok különbségeit mutatták be a fiataloknak. A hétvégi képzést olyan találkozási alkalmakkal igyekszünk színesíteni, ahol a governance szektorban sikeres személyeket ismerhetnek meg a mentoráltak. Véleményünk szerint a személyes példamutatás képes a leginkább befolyásolni az embereket, így a beszélgetések során begyűjtött impulzusok végigkísérhetik a fiatalok tevékenykedését is.

A kerekasztalbeszélgetéseken vendégeink között köszöntöttük Böröcz László országgyűlési képviselőt, frakcióvezető-helyettest (FIDESZ), Ungár Péter országgyűlási képviselőt (LMP), Cser-Palkovics András székesfehérvári polgármestert. A Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogramot és a Mathias Corvinus Collegium Középiskolás Programját szintén első kézből ismerhették meg a résztvevők.

Vasárnap minden régiós csapat megismerkedett a maga mentorával. A munka java csak most kezdődik.

Ha tetszett, miért ne osztanád meg?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Hozzászólok...