2023 áprilisában a kétnapos lendvai nemzetközi találkozón a Szlovén Diákszervezet, a Szlovén Egyetemisták Szervezete és a magyarországi Nemzeti Ifjúsági Tanács képviselői egyeztettek az előttük álló szervezeti kihívásokról, az egyéni és közös munka lehetőségeiről, valamint a jó gyakorlatokról. A NIT képviseletében Varga Levente (korábbi KMP mentoráltunk), Török Gergő (a komáromi Széchenyi Szakgimnázium DÖK elnöke), továbbá Ficsura Patrik Komárom-Esztergom vármegyei delegált vettek részt és mutatták be szervezetünk működését, a PRIME projektet, valamint a legutóbbi Lépj fel! kiadványunk szakmai javaslatait a fiatalok problémáival kapcsolatban.

Köszönjük a meghívást és a remek vendéglátást, megújult erővel folytatjuk tovább a közös munkát a Muravidéki Magyar Önkormányzati Nemzeti Közösséggel, a Muravidéki Magyar Ifjúsági Szervezet – MMISZ-szel, a Dijaška organizacija Slovenije – DOS és a Študentska organizacija Slovenije – ŠOS szervezetekkel!

Ez is érdekelhet
Olvass el

Félidőben a PRIME projekt!

A PRIME („Promoting and Improving Existing Methods of Youth Participation” 2022-1-HU01-KA220-YOU-000089532) projekt második személyes találkozóját tartották Kolozsváron január…