Szabadegyetem_filled

szabadegyetem

2019. június 20-23.

Vár minket Siófok!

NAP
ÓRA
PERC
MÁSODPERC

NIT szabadegyetem

Vár minket Siófok!

NAP
ÓRA
PERC
MÁSODPERC

#ÖNISMERET

Hogy lássam a jövőm jól és hozzak fontos kérdéseket, ha igazából önmagam sem látom tisztán? Úgy nehéz. Tudjuk. Pedig már fiatalon sokszor jönnek velünk szembe az életünket akár teljesen átformáló kérdések. Hogy mi a jó döntés? Az, amivel hosszútávon is elégedettek leszünk. Trénereink jó néhány modern módszert, trükköt és gondolatindító technikát hoznak, amivel közelebb jutsz a jelenlegi és jövőbeni önmagad boldogságához. Kíváncsi vagy magadra?

#KIKAPCSOLÓDÁS

A képzési tervnél csak a helyszínválasztásban vagyunk jobbak. Hello Siófok! Üdv Balatonpart, nyár, napsugarak, zöld fű és persze száz laza, izgalmas fiatal az ország minden pontjáról! Gyere ide fiatal és láss velünk esti naplementét, gőzölgő grillrácsot, pattogó sörpongot, holdfényes vitát, önfeledt mosolyt, harsány koncertet és lágyan ringó táncot! Hangolódsz már?

#FEJLŐDÉS

Mi közösségépítők vagyunk. Ez van, már így fogadtuk el magunkat. Lételemünk a fejlődés, ezért célunk, hogy a NIT szabadegyetem együtt fejlődjön a résztvevőkkel. Mindent leszervezünk, megtervezünk és lekoordinálunk, hogy a végén formális és kevésbé szokványos képzéseken keresztül azzal az érzéssel távozz, hogy kösz gyerekek, most valami beégett, átkattant, megvan. Amit garantálunk: tudás, ismeret, tapasztalat, ráeszmélés, újragondolás, összkép. Ha ezt nem kapod, reklamálj nálunk!

Téged is vár a
NIT Szabadegyetem!

Ha innen nézzük egy laza hosszú hétvége, ha onnan, akkor egy 21. századi Z generációs képzőhely. Szóval mi az a szabadegyetem? Nekünk egy értelmes találkozási pont, egy laza infópiknik, egy készségfejlesztő kikapcsolási lehetőség. Izgalmas emberek, garantáltan szemléletformáló beszélgetések, közösség- és önfejlesztés, esti csapatépítés. Nem tudod elképzelni? Akkor inkább tapasztald meg! Gyere el ingyenes balatoni négynapunkra és fejlődj velünk!

2019. június 20-23.

“A középiskola elvégzését követően kilépjek a munkavilágába vagy folytassam a tanulmányaimat egy magasabb szinten?”

“Milyen egyetemen melyik szakon tanuljak tovább vagy milyen szakmát válasszak magamnak?”

“Kezdjek vállalkozásba vagy másnál vállaljak munkát? Milyen területen indítsam el a vállalkozást vagy mikor váltsak munkahelyet?”

“Mikor alapítsak családot? Mikor költözzek el otthonról?”

“Sőt, egyáltalán ismerem annyira magam, hogy döntsek az életemről?”

# 
ÖNISMERET
NITSZABADEGYETEM

Ezeknek a kérdéseknek a megválaszolásával kell szembenéznünk fiatalként. A megfelelő döntés meghozatalát pedig sokszor nehezítik környezetünk elvárásai és a társadalom által ránk helyezett nyomás.

A NIT Szabadegyetem programjai során lehetőséged lesz nemcsak mások, hanem saját magad megismerésére is a nem-formális tudás és tapasztalat átadás eszközeit alkalmazó facilitált programokon keresztül. Az előadásokat és workshopokat egyéni élethelyzeteink kérdései köré szervezzük.

# 
KIKAPCSOLÓDÁS
NITSZABADEGYETEM

A NIT Szabadegyetem alatt nem csupán magadat ismerheted meg, hanem közel száz fiatal kortársadat is, akik az ország minden pontjáról azért érkeznek hozzánk, hogy egy jót bulizzanak a Balaton szívének is hívott Siófokon.

A négy nap alatt lehetőségünk lesz együtt megismerni a környező strandokat, a napközbeni animált programokon és vetélkedőkön összemérni az ügyességünket, majd az esti órákban a tábortűz mellett beszélgetni és kikapcsolódni.

# 
FEJLŐDÉS
NITSZABADEGYETEM

Az “élethosszig tartó tanulás” manapság már egyre nagyobb prioritás. Nyugodtan mondhatjuk, hogy a boldogság egyik kulcsa a folyamatos önképzés, és így az egyéni fejlődés. Ebben a pár napban pedig megtapasztalod, hogy nemcsak az iskolában szerezhetsz hasznos tudást. 

A NIT Szabadegyetem programjain keresztül lehetőséged lesz megismerni a nem-formális keretek közötti tudás és tapasztalat átadás előnyeit sokat tapasztalt szakembereink vezetésével. A kiscsoportos tréningeket követően egy közös mintaprojekteken is dolgozhatsz, ami biztosan hozzá fog járulni egyéni fejlődésedhez.

programok

2019. június 20-23.

[wcs-schedule id=3]
[wcs-schedule id=4]

Touring&Sport Hostel

A NIT Szabadegyetem helyszíne a Touring&Sport Hostel Siófokon.

regisztráció

A rendezvény teljesen ingyenes.

A NIT Szabadegyetem alatt minden résztvevő számára a szállás, a napi háromszori étkezés és a rendezvény programelemein való részvétel ingyenesen biztosított, valamint a szálláson elérhető szolgáltatások is térítésmentesen igénybe vehetőek. 

Nemzeti Ifjúsági Tanács Szövetség © 2019 | Minden jog fenntartva.