Szabadegyetem_filled

szabadegyetem

2019. június 20-23.

Vár minket Siófok!

NAP
ÓRA
PERC
MÁSODPERC

NIT szabadegyetem

Vár minket Siófok!

NAP
ÓRA
PERC
MÁSODPERC

#ÖNISMERET

Fiatalon számtalanszor találkozunk az életünket gyökeresen megváltoztató kérdésekkel. Ráadásul ezek legtöbbször felkészületlenül érnek bennünket. A NIT Szabadegyetem során arra törekszünk, hogy megismerhesd személyiséged tulajdonságait, így segítve döntéseidet a különböző egyéni élethelyzetekben.

#KIKAPCSOLÓDÁS

Négy nap a Balaton szívében, jó fej, bulizni vágyó fiatalokkal az ország minden pontjáról. A NIT Szabadegyetem ideális lehetőség az aktív kikapcsolódást kedvelő fiataloknak. A képzéseken túl a napközbeni animált programokon és az esti koncerteken egyaránt lehetőséged lesz élvezni a nyár nagyszerű hangulatát.

#FEJLŐDÉS

A NIT Szabadegyetem együtt fejlődik a résztvevőkkel, amely így rengeteg lehetőséget rejt magában.  Sikeres szakembereink által megtapasztalhatod a nem-formális keretek közötti tudás és tapasztalat átadás előnyeit. Ebben a pár napban olyan aktív tudást szerezhetsz meg, ami biztos lendületet ad életedhez és jövőbeli céljaid eléréséhez.

Téged is vár a
NIT Szabadegyetem!

Az idei évben immáron negyedik alkalommal kerül megrendezésre a NIT Szabadegyetem. A rendezvény célja a tenni akarok fiatalok megszólítása egy szórakoztató nyári program keretei között. A négy nap során a résztvevők a kiscsoportos tréningek és szemléletformáló előadások mellett animált napközbeni és szórakoztató esti programokon kerülhetnek közelebb egymáshoz és ismerhetik meg önmagukat.

2019. június 20-23.

“A középiskola elvégzését követően kilépjek a munkavilágába vagy folytassam a tanulmányaimat egy magasabb szinten?”

“Milyen egyetemen melyik szakon tanuljak tovább vagy milyen szakmát válasszak magamnak?”

“Kezdjek vállalkozásba vagy másnál vállaljak munkát? Milyen területen indítsam el a vállalkozást vagy mikor váltsak munkahelyet?”

“Mikor alapítsak családot? Mikor költözzek el otthonról?”

“Sőt, egyáltalán ismerem annyira magam, hogy döntsek az életemről?”

# 
ÖNISMERET
NITSZABADEGYETEM

Ezeknek a kérdéseknek a megválaszolásával kell szembenéznünk fiatalként. A megfelelő döntés meghozatalát pedig sokszor nehezítik környezetünk elvárásai és a társadalom által ránk helyezett nyomás.

A NIT Szabadegyetem programjai során lehetőséged lesz nemcsak mások, hanem saját magad megismerésére is a nem-formális tudás és tapasztalat átadás eszközeit alkalmazó facilitált programokon keresztül. Az előadásokat és workshopokat egyéni élethelyzeteink kérdései köré szervezzük.

# 
KIKAPCSOLÓDÁS
NITSZABADEGYETEM

A NIT Szabadegyetem alatt nem csupán magadat ismerheted meg, hanem közel száz fiatal kortársadat is, akik az ország minden pontjáról azért érkeznek hozzánk, hogy egy jót bulizzanak a Balaton szívének is hívott Siófokon.

A négy nap alatt lehetőségünk lesz együtt megismerni a környező strandokat, a napközbeni animált programokon és vetélkedőkön összemérni az ügyességünket, majd az esti órákban a tábortűz mellett beszélgetni és kikapcsolódni.

# 
FEJLŐDÉS
NITSZABADEGYETEM

Az “élethosszig tartó tanulás” manapság már egyre nagyobb prioritás. Nyugodtan mondhatjuk, hogy a boldogság egyik kulcsa a folyamatos önképzés, és így az egyéni fejlődés. Ebben a pár napban pedig megtapasztalod, hogy nemcsak az iskolában szerezhetsz hasznos tudást. 

A NIT Szabadegyetem programjain keresztül lehetőséged lesz megismerni a nem-formális keretek közötti tudás és tapasztalat átadás előnyeit sokat tapasztalt szakembereink vezetésével. A kiscsoportos tréningeket követően egy közös mintaprojekteken is dolgozhatsz, ami biztosan hozzá fog járulni egyéni fejlődésedhez.

ÉRdekel a részletes programterv?

Hamarosan megtudhatod...

Touring&Sport Hostel

A NIT Szabadegyetem helyszíne a Touring&Sport Hostel Siófokon.

regisztráció

A rendezvény teljesen ingyenes.

A NIT Szabadegyetem alatt minden résztvevő számára a szállás, a napi háromszori étkezés és a rendezvény programelemein való részvétel ingyenesen biztosított, valamint a szálláson elérhető szolgáltatások is térítésmentesen igénybe vehetőek. 

Nemzeti Ifjúsági Tanács Szövetség © 2019 | Minden jog fenntartva.