Meghosszabbított jelentkezési határidő: 2023. október 6. 20:00

 

Kedves Hallgatók!

A Nemzeti Ifjúsági Tanács és a Budapesti Európai Ifjúsági Központ idén ötödik alkalommal rendezi meg az Ifjúsági Munka Konferenciát. A konferenciára szeretettel várjuk a fiatalokkal mint társadalmi csoporttal, valamint az ifjúsági munkával foglalkozó egyetemi hallgatók és doktoranduszok tudományos előadásait is.


A konferencia időpontja:
2023. október 27. kedd 10:00-17:00

Helyszín: Budapesti Európai Ifjúsági Központ – 1024 Budapest, Zivatar u. 1-3

Jelentkezési határidő: 2023. szeptember 30. 20:00


Várjuk jelentkezésedet közösségszervezéshez, ifjúsági munkához kapcsolódó tudományos előadással.

Olyan előadók jelentkezését várjuk, akik a közösségszervezés és/vagy ifjúsági munka szakmákhoz kapcsolódó, releváns és újszerű gondolatokról; megalapozott és kutatási eredményekre támaszkodó következtetésekről tudnak beszámolni az ifjúsági munka, mint szakma érintettjei számára.  

A konferencia során az előadók egy tudományos szekció keretében mutathatják be eredményeiket, munkásságukat.

Remek lehetőséget biztosítunk arra, hogy kipróbáld magad, fejleszd előadó képességeidet, mindezt egy fiatal, nyitott szakmai közönség előtt. 

 

Kérjük, részvételi szándékodat jelezd ezen regisztrációs linken:  V. Ifjúsági Munka Konferencia – 2023.10.27. Hallgatói szekció (google.com)

Az előadás időtartama: 15 perc

 

A bemutatásra kerülő előadásokat a beérkezett összefoglalók alapján választjuk ki a NIT által felkért tanácsadó testület bevonásával. A válogatás eredményéről mindenkit személyesen értesítünk email-ben. 

Hallgatói jogviszonnyal rendelkező egyetemisták (alap, mester, PhD) jelentkezését várjuk. A részvételről igazolást állítunk ki.

Kérdéseiddel fordulj bátran a szervezőkhöz az alábbi elérhetőségen: krisztina.velkei@ifjusagitanacs.hu

Ez is érdekelhet