fbpx

Légy tudatos!

A projektről

Célunk egy olyan interaktív programsorozat létrehozása, mely az az ENSZ azon fenntartható fejlődési céljaival összefüggésben valósul meg, melyek eléréséhez a helyzetünkből és működésünkből kifolyólag is tevékenyen tudunk hozzájárulni. A hazai fiatalság országos szintű mozgósításával, jó gyakorlatok, sikeres hazai kezdeményezések bemutatásával innovatív módon szeretnénk közelebb hozni a fenntarthatóság témakörét mind a vidéki, mind a fővárosi ifjúsághoz.

Célunk, hogy a programok újszerű, gyakorlat-orientált jellege által a fiatalokat elgondolkodtassuk a hallottakon és látottakon, változásra sarkalljuk őket, hogy a jövőben a „gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” hívószó mentén tudjanak cselekedni.

sárga_pont
Névtelen terv (2)
kék_kocka

Rendezvények

Nem trendiségből, nem azért, mert sokan, sokféleképpen szólalnak meg a témában, hanem azért szeretnénk a fogalmat jobban megismertetni – főként gyakorlati tanácsokon keresztül – a résztvevőkkel, mert fontosnak tartjuk a tudatos gondolkodást. Saját magunkkal és a világunkkal kapcsolatban is. Minden apró egyéni tett előrelépés környezetünk megóvása érdekében. Ha ebben hiszel, várunk Téged is rendezvényeinken!