Hagyományt teremtettünk a Közösségképzők, avagy korábbi nevén Vezetőképzők megszervezéséből, amelyre évente két alkalommal kerül sor. A 2020 azonban ebből a szempontból is más, mint a korábbi évek: a tavaszi képzés ugyan elmaradt, összel azonban – a járványügyi előírások szigorú betartása mellett – újra találkoztunk.


Az elsődleges célunk, hogy egy jó dinamikával rendelkező csapatot építve olyan tudást adjunk át a résztvevők számára, ami a mindennapi fejlődésüket szolgálja, amely nem csak a civil szektorról, de saját magukról is új reflexiókat szül, illetve, amely tudást magabiztosan tudják majd alkalmazni a munkájuk során.
Ebben az évben olyan területeken fejlődhettek, mint a közösség- és
hálózatépítés, a projektmenedzsment és pályázatírás, döntéshozatal és vezetői minták elsajátítása, az ifjúsági szervezetek felépítésének mikéntje.

A rendezvény megnyitóján köszöntőt mondott Vinnai Győző országgyűlési képviselő és Seszták Oszkár, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés elnöke, illetve Hegedüs Zoltán NIT elnök. Szalay-Bobrovniczky Vince civil ügyekért felelős helyettes államtitkár egy izgalmas, interaktív beszélgetés keretén belül fejtette ki véleményét a hazai civil szektor aktuális működéséről. Péntek délután és a szombati nap folyamán megbízott trénereink segítségével bővíthették tudásukat a résztvevők a workshopok alkalmával.

Köszönjük mindenkinek a részvételt!

Ez is érdekelhet