Hotváth Csongor Az Országos Diáktanács Komárom – Esztergom megyei tagja. A Komáromi Diákönkormányzatok Városi Szövetsége (DiViSz Komárom) ügyvezető elnöke.

A diákérdekképviselet és az önkéntesség mindig is szerves része volt, és a mai napig is az a mindennapjaimnak. A Komáromi DiViSzben lassan 6 éve foglalkozom önkéntes munkával, a városunkban tanuló fiatalok képviseletével és a lokális diákélet fejlesztésével. Három éve pedig tagja vagyok az Országos Diáktanácsnak. Véleményem szerint nagyon fontos, hogy a “semmit rólunk nélkülünk” elv alapján gondolkodjunk és éljünk a fiatal éveinkben. Mindennapi munkám során is nagy motivációt jelent a számomra, hogy népszerűsítsem a fiatalok körében az önkéntességet valamint a diákok mindennapi problémáit közvetítsem a helyi és országos döntéshozók felé.

Diákprogramok szervezésével magunk fiataloknak szeretnénk minél tartalmasabb diákéletet teremteni, hiszen ezek által életre szóló élményeket élhetünk át. Ez a fajta önkéntes munka az évek során rengeteg jó barátot és szép emléket hozott magával az én életemben is, ezért mindenkit csak biztatni tudok, hogy próbálja ki magát hasonló közegben.

 

 

 

Ez is érdekelhet